Onkruidbestrijding door borstelen/zuigen

Artikel delen

Sinds het besluit ‘chemievrije onkruidbestrijding’, dat in 2016 van kracht werd, heeft Everts Winsum hierop geanticipeerd door onkruid te gaan bestrijden door middel van borstelen/zuigen. Het grote voordeel hiervan, is het directe resultaat.
 
Het onkruid wordt door een zogenaamde derde (onkruid)borstel losgeborsteld en vervolgens, in dezelfde werkgang, met een veeg/zuigmachine opgeruimd. Ook voor de kleinere en dus moeilijker te bereiken plaatsen heeft Everts Winsum geïnvesteerd in een kleinere, handbediende onkruidborstel. De combinatie van deze machines samen, zorgt ervoor dat in een mum van tijd, de verhardingen in uw straat, dorp, gemeente of terrein weer schoon en onkruidvrij zijn.
Wat ook een veel voorkomend probleem is, is overgroeiing over bestrating en asfaltkanten. Hiervoor beschikt Everts Winsum over twee verschillende groottes kantenborstel, zodat langs alle wegen en fietspaden de zijkanten weer zichtbaar worden en er ook een betere waterafvoer gegarandeerd wordt.
 
Everts Winsum, www.evertswinsum.nl