Project in Beeld

Artikel delen

Reconstructie Walramplein, Valkenburg aan de Geul

In bijgaande impressie nemen wij u mee naar Valkenburg aan de Geul waar onze BlueTube buizen en putten voor de reconstructie van het Walramplein, verwerkt worden.

Om de identiteit van Valkenburg als toeristische hoofdstad van Zuid-Limburg en als vesting- en mergelstad verder te versterken, wordt deze reconstructie uitgevoerd door Krinkels BV. Voor het Walramplein betekent dit onder andere het zichtbaar maken van de oude omwalling (vestingmuur langs de uniek stromende Geul) en het inrichten van het plein als evenemententerrein. Naast de herinrichting van het Walramplein zal ook de Molenstraat heringericht worden.

Over Kijlstra Riolering

Kijlstra Riolering is leverancier van complete rioleringssystemen van beton. Wij zijn gevestigd in Drachten (Friesland), productie / kantoor, tevens is er een verkoopkantoor in Vianen (Utrecht). Sinds 2015 produceert Kijlstra BlueTube buizen en begin 2016 is het bedrijf gestart met het leveren van deze BlueTube buizen.

BlueTube buizen

De BlueTube buis is afwijkend ten opzichte van de traditionele betonbuis. Deze buis, welke voorzien is van ribbels, heeft een gladde binnenzijde. Door de ribbels is deze buis op gewenste lengte te zagen en dit restant kan gelijk, als pasbuis, hergebruikt worden. Dankzij de zelfsmerende EasyLock-ring, wordt er een waterdichte verbinding gerealiseerd.
De BlueTube buizen zijn leverbaar in de diameters 300 – 1000 mm, zowel in ongewapende als in gewapende uitvoering. Vanaf diameter 1250 – 2200 mm levert Kijlstra alleen in gewapende uitvoering. Ook deze BlueTube buizen worden van zelfverdichtend beton geproduceerd. Om een compleet rioleringssysteem te realiseren, produceert het bedrijf uit Friesland ook infiltratiebuizen, putten, uitstroombakken en speciale elementen.

Meer weten over dit complete rioleringssysteem?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.
Kijlstra riolering is te bereiken op telefoonnummer 0512-585300, per e-mail via info@kijlstra.euen natuurlijk via het contactformulier op www.kijlstra.eu.