Overname in mechanisatie

Artikel delen

Per 1 januari 2018 heeft de Nederlands-Belgische Mechan Holding het dealerschap van Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp overgenomen.

Mechan Holding is een Nederlands-Belgische onderneming die sinds 1970 vanuit Achterveld (NL) en Zaventem en Gembloux (B) activiteiten ontplooit. In Nederland valt onder Mechan Holding ook Mechan Groep, die onder andere distributeur is van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector.

Steenbergen Mechanisatie wordt het derde dealerschap van de holding, naast Niestijl Mechanisatie in Siddeburen en Vohamij in Heythuysen. Als dealer van onder meer Fendt, Agrifac, Lemken, AVR, Husqvarna, Pronar en Thaler is Steenbergen Mechanisatie een bekend mechanisatiebedrijf. Vorig jaar vierde het bedrijf zijn 75-jarig bestaan.

 

Mechan Holding

www.mechangroep.nl