Centraal informatiepunt voor afsluiters

Artikel delen

Janssen Riotech, specialist in verhuren en verkopen van materialen voor rioleringen, heeft de website volledig vernieuwd. In de nieuwe opzet vormt de site www.riotech.nl een nuttig en overzichtelijk portal en informatiepunt op het gebied van rioleringstechniek. Het volledig adaptive webdesign zorgt ervoor dat de gebruiker zowel op desktop, laptop als smartphone optimaal toegang heeft tot de website.

Centraal op de homepage van de site staat een handige tool waar de bezoeker enkele randvoorwaarden kan invoeren om vervolgens naar een passende afsluiteroplossing te worden geleid. Het leveringsprogramma van Janssen Riotech omvat daarbij ballonafsluiters, testafsluiters, afsluitcilinders met bypass, flexibele afsluiters en testafsluiters, rioolafsluiters in uiteenlopende uitvoeringen en schroefbare afsluiters voor kleinere buizen met geen of weinig tegendruk. Het volledige productenpakket is ook opgenomen in de nieuwe catalogus die in elektronische vorm eveneens op de website te vinden is. Voor een snelle service kunnen op de site direct ook verkoopprijzen en eventueel advies worden opgevraagd.

De nieuwe website is het logische vervolg op de start van een nieuwe vestiging in Zoetermeer. Naast het hoofdkantoor in Eijsden bedient het bedrijf klanten nu ook vanuit deze nieuwe locatie. Door de centrale ligging in de Randstad behoren onder meer de Randstedelijke nutsbedrijven en bedrijven in de petrochemische industrie en de Rotterdamse en Amsterdamse havengebieden tot het Zoetermeerse klantenbestand.