Demokranen met snelwisselsystemen

Artikel delen

engcon Nederland toont op de TKD twee demokranen. Bezoekers hebben de kans deze kwaliteitsproducten zelf te proberen. Er staat een Liebherr A916 met een dubbele QS60 snelwissel, het DC2 besturingssysteem, MIG2 ergonomische joysticks en het nieuwe EC-Oil systeem.

Met EC-Oil vereenvoudigt het aan- en afkoppelen van hydraulische uitrustingsstukken. Met een paar simpele handelingen kan de machinist wisselen van uitrustingsstuk, zonder de cabine te verlaten. De dubbele QS60 snelwissel op deze kraan is extra bijzonder, omdat beide gekoppeld zijn aan het EC-Oil systeem. Zo kunt u zien hoe makkelijk het is om snel en efficiënt te wisselen tussen ophangingen.

De tweede demokraan is uitgerust met een EC206, vast gemonteerd aan de kraan. Onder het draaikantelstuk kunt u de QS45 snelwissel met EC-Oil uitproberen. Op deze kraan kunt u zelf aan de slag en voelen hoe het is om met engcon producten te werken.
Tevens kunt u het nieuwe QSC vergrendelsysteem zien. engcon staat voor veilig werken en introduceert mede daarom deze nieuwe standaard voor vergrendeling.

Stel uw vragen!

Ervaren machinisten Anne Harmsen van Gebroeders Harmsen en Eric van Hout van Andre Weijers GWW staan bij de demokranen om u te helpen als dat nodig is. Kom langs en maak een testdrive.

engcon Netherlands
www.engcon.com
Kavel: 244