Showtime bij Ufkes Greentec b.v.

Artikel delen

Ufkes Greentec b.v. zet de deuren open tijdens open dagen op 15 en 16 juni 2018. Nu het bedrijf bijna een jaar gebruik maakt van de nieuwe productielocatie, wordt het hoog tijd deze te showen. Niet alleen op de nieuwe productielocatie is van alles te zien, maar ook de locatie service & afleverklaar maken en buitenterreinen zullen tijdens het complete programma gepresenteerd worden.

De laatste ontwikkelingen worden getoond en er zijn volop demonstraties. Naast nieuwe machines is er ook een grote voorraad gebruikte machines. Een prima gelegenheid om samen met het hele gezin een kijkje te komen nemen. U bent van harte welkom op Kelvinlaan 13 & 80 te Drachten. Vrijdag 15 juni van 9 uur tot 22 uur. Zaterdag 16 juni van 9 uur tot 15 uur.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u vragen over de open dagen, neemt dan contact op: Leonie Haitsma, Ufkes Greentec b.v., (0512) 584 760, info@ufkes.net en www.ufkes.net.