Slim innoveren van uw waterinfrastructuur

Artikel delen

Imbema ontwikkelt samen met klanten en partners slimme oplossingen voor ondergrondse waterinfra. Door slim verbinden en samen innoveren kunt u sneller en effectiever ingrijpen bij calamiteiten. Daarmee beperkt u de wateroverlast die hieruit voorkomt.

Krijg:

 • Meer inzicht in de conditie van uw afsluiters in het ondergrondse leidingnet.
 • Controle op uw assets van afstand.
 • Mogelijkheid tot eenvoudig uw data draadloos overbrengen naar uw GIS-systeem.
 • Flinke tijd- & kostenbesparing door snelle en nauwkeurige detectie.
 • Hoe werkt het?
  Controle op afstand van uw waterinfrastructuur: hoe werkt het dan? Imbema verbindt techniek met datacommunicatie. Via slimme afsluiters, de slimme afsluitersleutel en lekdetectie. Het bedrijf verzorgt de installatie, training en begeleiding van uw organisatie.
 • Bestuur waterstromen op afstand met de actuators van 3S:
  o Is er drukverlies in een bepaald gebied? Dit kan een lekkage in uw leiding zijn!
  o Is er een leidingbreuk? Sluit afsluiters op cruciale locaties op afstand af.
 • Met de slimme afsluitersleutel van 3S inventariseert u eenvoudig de conditie van uw afsluiters en slaat u de informatie op in uw GIS-systeem.

Resultaat?

Detecteer veel sneller en nauwkeuriger waar problemen in uw waterleidingnet zitten. Zie vanaf uw dashboard waar afsluiters zitten en welke afgesloten moeten worden. Schakel tijdig en vanaf afstand, voeg water uit een ander gebied toe en garandeer zo de waterlevering. Imbema helpt u van advies tot implementatie. Het bedrijf is al 70 jaar de vertrouwde partner van de Nederlandse waterwereld.

Imbema, www.imbema.com/water