Vernieuwd concept Vakbeurs Recycling 2018

Artikel delen

Vakbeurs Recycling gaat zich richten op de gehele keten van afval, inzameling, transport, sorteren/opslag en verwerken/recyclen en speelt daarbij in op huidige thematieken uit deze schakels. Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal wil aan de hand van dit vernieuwde concept de branche onder andere ondersteunen bij het behalen van de circulaire doelstellingen voor 2050. Naast een vernieuwde plattegrond is er tevens een nieuw Demoplein.

De verschillende schakels binnen de (afval)keten zijn duidelijk doorgevoerd in de nieuwe plattegrond. Dit geeft de bezoeker een overzichtelijk beeld van de exposantenindeling en op welke wijze hij/zij zich bevindt in de afvalketen. Het hart van de beursvloer wordt gedragen door twee kennistheaters, een innovatie/start-up paviljoen en kennispartners/brancheverenigingen. In het hart van de beursvloer wordt ook een omvangrijk randprogramma georganiseerd.

Buiten het hart van de beurs is een gedeelte ingericht voor Bouw- en Sloopafval Recycling en Schroot & Metaal Recycling. Op het buitenterrein bevindt zich het nieuwe Demoplein. Het gedeelte Bouw- en Sloopafval staat tevens in verbinding met vakbeurs Asbestos, die voor het eerst tegelijkertijd in Evenementenhal Gorinchem wordt georganiseerd. Tevens wordt het Recyclingsymposium van BRBS Recycling, FHG en ENVAQUA naast Recycling georganiseerd.

Demoplein

Vanuit de wens en behoefte van professionals uit de industrie en bouw- en sloop sector wordt dit jaar voor het eerst een Demoplein gepresenteerd. Op dit Demoplein draaien machines én is materieel te zien van verschillende spelers op het gebied van grondverzet,- recyclingmaterieel en aanverwante vakgebieden.

Bestel uw gratis tickets op www.recyclingvakbeurs.nl met registratiecode 71808004.