Innovatieve ballastblokken

Artikel delen

Ballastblokken zijn mobiele betonblokken die door een heftrucklepel-uitsparing verplaatsbaar en mobiel zijn. Van Kalsbeek Beton B.V. levert diverse afmetingen van deze betonblokken. De mobiele ballastblokken zijn gemaakt als barrière -en beveiligingsblokken tegen het inrijden, als anti-terreurblok, als ballastblok, als toegangscontrole en voor het steeds kunnen verplaatsen van scheidingsmuren en wanden.

Ballastblokken zijn leverbaar met een drietal extra opties ter mobilisatie van de blokken:

  • Heftrucklepel-uitsparing aan de onderkant van het blok.
  • Heftrucklepel-uitsparing in het midden van het blok.
  • Blok voorzien van hijsvoorziening door middel van een instorthuls in het blok.

Ook een combinatie van een heftrucklepel en een hijsvoorziening is mogelijk. Afmetingen zijn: 160 x 80 x 80 cm, 160 x 80 x 40 cm, 160 x 40 x 40 cm, 160 x 40 x 80 cm en 120 x 60 x 60 cm. Van ieder type zijn er ook halve blokken.

Van Kalsbeek Beton B.V., www.vankalsbeekbeton.nl