InfraTech 2019, u komt toch ook?

Artikel delen

InfraTech 2019 vindt plaats van 15 tot en met 18 januari in Rotterdam Ahoy. Vier dagen lang is Rotterdam Ahoy het middelpunt van de Nederlandse infrasector. InfraTech wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd en is met meer dan 600 exposanten en ruim 21.000 bezoekers de grootste en belangrijkste vakbeurs voor de infrastructuur in Nederland.

InfraTech vindt iedere twee jaar plaats en bereikt de complete keten, van zowel publiek tot privaat. Onder zowel bezoekers als exposanten bevinden zich grote en kleine aannemers, weg- en waterbouwers, toeleveranciers, fabrikanten van materiaal en materieel, ingenieursbureaus, brancheorganisaties, maar ook Rijkswaterstaat, ProRail, waterschappen, provincies en gemeenten. Bovendien weet een groeiend aantal start-ups op het grensvlak van technologie en bouw de beurs te vinden. Op en rond de beursvloer vindt een uitgebreid kennisprogramma plaats waarin opdrachtgevers en opdrachtnemers verbinding leggen op verschillende themapleinen.

Klaar voor de toekomst

Overkoepelend thema voor de editie van 2019 is ‘Future Proof’, waarmee InfraTech wil laten zien dat de sector klaar is voor de gigantische opgaven die onder andere de immer toenemende mobiliteit, de voortschrijdende technologie maar ook de klimaatverandering met zich meebrengen. Klaar zijn voor de toekomst betekent onder andere openstaan voor nieuwe vaardigheden en luisteren naar een nieuwe generatie techneuten. InfraTech doet dat met de InfraTech Innovatieprijs. Daarin strijden dit jaar meer dan 60 inzenders.

InfraTech 2019 is dus meer dan alleen een vakbeurs. Samen met strategische partners als Bouwend Nederland, CROW en De Bouwcampus en gastheren Rijkswaterstaat en de Gemeente Rotterdam is InfraTech bij uitstek een plek om kennis op te doen en te delen.

Meer informatie en inschrijven: www.infratech.nl