Dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt!

Artikel delen

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. Ontmoet iedere dag van 13:00 uur tot 21:00 relaties en maak kennis met nieuw zakelijk potentieel.

Toekomstdag voor de student

De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten, die een beroepsgerichte opleiding in de Infra volgen, om kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. Speciaal voor studenten organiseren we op de dinsdag 5 februari een Toekomstdag. Op deze dag organiseren we een college-tour. Daarnaast organiseert Roelofs op deze dag een masterclass voor studenten. Soma Bedrijfsopleidingen geeft informatie over welke cursussen en trainingen zij aanbieden voor de infra, ondergrondse infra en loon- en grondverzet. Mocht u aan de slag willen in de GWW-sector, loop dan langs bij de detacheringsbureaus die vertegenwoordigd zijn op de Infra.

Toekomstplein

Op Infra Relatiedagen wordt in hal 6 een Toekomstplein ingericht, waar ‘personeel’ en ‘innovatie’ centraal staan. Een plein waar de student of zij-instromers informatie kunnen inwinnen over scholingsmogelijkheden en openstaande vacatures uit de sector. Naast het toekomstplein is een innovatieplein gesitueerd. Hier worden innovaties gepresenteerd, zodat u bij het Toekomstplein tevens inzicht krijgt in noviteiten die van invloed zijn op de sector.

Vraag uw e-ticket vandaag nog aan

Kom naar Infra Relatiedagen en registreer u online voor uw e-ticket via: evenementenhal.nl/infra-hb met de volgende registratiecode: 61900020118. Houd onze website infrarelatiedagen.nl in de gaten voor de laatste updates en het programma of volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.