Eerste accu-onkruidborstelmachine

Artikel delen

De Green Weed brush is de eerste accu-onkruidborstelmachine. Deze uitgebalanceerde onkruidborstel garandeert een actieradius van gemiddeld 4 werkuren.

De Green Weed Brush wordt standaard geleverd met een verrijdbaar laadstation dat de batterij in één uur volledig kan herladen. De unieke, batterij aangedreven, conische borstelkop beschikt over 12 borstelgeleiders waardoor deze niet krom plooien bij het vegen. Bovendien kan men het veeggedeelte traploos links-rechts en onder een hoek instellen ten opzichte van de wielbasis.

Dit vergemakkelijkt beduidend het borstelen langs muren en trottoirs. De gebruiker kan daarbij de roterende unit ook gradueel schuin instellen waardoor de Green Weed Brush ook op oneffen verhardingen beter de voegen uitborstelt. Er zijn overigens meerdere soorten borstelplukken (ook kunststof) leverbaar. De geringe, en traploos regelbare, rotatiesnelheid van de borstelkop bedraagt overigens maximaal 175 omw./min en garandeert de gebruiker dus geen enkele kans op projectie van stenen. Meerdere Europese steden voorzien op dit moment een aankoopbudget aangezien verbluffend goede veegresultaten worden gecombineerd met een geluidsarme en vooral emissie loze werking.

Rajo Machines
Groene Sector Vakbeurs Standnr. 121
www.rajomachines.nl