Voorkom onkruid en spoorvorming

Artikel delen

Tijdens de herfst en winter is er vaak sprake van veel regenval. Dit kan voor verzakkingen, spoorvorming, onkruid en plassen zorgen op parkeerplaatsen en fiets- en/of looppaden. Marquette Groen heeft hiervoor een oplossing gevonden.

Het Marquette Starix Systeem is de duurzame oplossing die kosten en onderhoud reduceert en functionaliteiten als stabiliteit, waterafvoer en robuustheid bij onder andere fietspaden, opritten en parkeerplaatsen verbetert. Marquette STARIX Systeem omvat een module van geo-textiel (TenCate Accorder) van ongeveer 7 cm diep. Deze is verdeeld in tientallen gelijke compartimenten per m2, gevuld met een type halfverharding dat wordt gecompacteerd en aangetrild om de stabiliteit te garanderen, instrooimateriaal te borgen en wortelopdruk te verminderen. Het systeem kenmerkt zicht door een eenvoudige en snelle installatie en minder CO2-uitstoot. Ook is gebruik van lokaal bodemmateriaal mogelijk.

Marquette Groen
Groene Sector Vakbeurs, Standnr. 413