Monitoren van groenprojecten

Artikel delen

ConnectedGreen is een platform voor het op afstand monitoren van groenprojecten. Dit kunnen zowel bomen en planten zijn als groene daken en bakken. De sensoren zijn geheel draadloos en werken zonder 22v, Wifi of gateway.

Het systeem is eenvoudig van opzet en werkt met verschillende soorten sensoren. Wij hebben een bomen- en plantendatabase gekoppeld, waardoor het instellen heel makkelijk is. Ook zorgt het systeem dat de juiste informatie in de juiste vorm bij de juiste persoon komt. Hiermee wordt geld bespaard (watergift, projectbezoeken, inboet) en wordt de transparantie en samenwerking verbeterd. Daarnaast heeft ConnectedGreen een kaartfunctie en wordt een logboek bijgehouden met meldingen/acties.

ConnectedGreen
Groene Sector Vakbeurs Standnr. 134
www.connectedgreen.nl