Ufkes Greentec verstevigt positie in Duitsland

Artikel delen

Ufkes Greentec b.v., ontwikkelaar en producent van houtverwerkingsmachines, zoals houtversnipperaars, stobbenfrezen en boomzagen, is al geruime tijd actief op de Duitse markt. Schültke GmbH is een familiebedrijf en marktleider in het leveren van Rayco stobbenfrezen door heel Duitsland. Door het bundelen van de krachten kan Ufkes de Duitse markt nog beter bedienen en optimale service verlenen.

Vestiging van Schültke GmbH in Duitsland.

Vanuit Noordrijn-Westfalen (Sundern) zit het bedrijf strategisch goed om de klanten vlot te bedienen met verkoop, service en onderdelenvoorziening. Als verlengstuk van Ufkes Greentec b.v. zijn de medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geschoold voor de beste klantondersteuning. Ufkes is trots dat men het bedrijf Schültke GmbH samen met het vaste team medewerkers mag voortzetten. De overname past volledig bij de groeiambities in Duitsland. Ufkes Greentec b.v. is al jaren bekend als de marktleider in de trekker en kraan aangedreven stobbenfrezen. In combinatie met het brede pakket Rayco zelfrijdende stobbenfrezen kan er nu voor elke klant de juiste machine aangeboden worden.
Met een sterk productengamma van Greentec houtversnipperaars, boomzagen en stobbenfrezen, samen met de Rayco stobbenfrezen, is Schültke Ufkes Greentec GmbH de totaalleverancier voor loonwerkers, bosbouwers, overheden en hoveniers. Greentec machines worden al jaren in Duitsland ingezet en kenmerken zich door een robuuste bouw, hightech besturing, eenvoudig in onderhoud en klant specifiek samengebouwd. Startend met een compacte kraaningevoerde houtversnipperaar voor achter de auto met 30 cm invoer tot machines met 600 pk.

www.ufkes.net