Infra Relatiedagen 2019

Artikel delen

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 350 exposanten laten hun noviteiten zien op hét netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw waar u als vakprofessionals niet mag ontbreken.

Innovatie-route

Ook dit jaar wordt een prijs uitgereikt aan de exposant die het meest innovatieve product presenteert. Gedurende de vakbeurs wordt de innovatie beoordeeld door een vakjury en door de bezoekers. U kunt deze innovaties bekijken door de innovatie-route te bewandelen. Laat u informeren over onder andere LightMotion van Lightwell, de lichtmast met opties om elektrische voertuigen te laden. Ook AutoRecyclingNederland (ARN) vertelt u graag meer over hun nieuwe samenwerking met Duvano: Circore. De innovatie van ARN speelt in op het circulair inkopen en maakt damwanden van gerecycled kunststof uit auto’s. Loop ook eens langs bij TreeBUILDERS, met het product TreeParker hebben ze een ondergrondse groeiplaatsconstructie voor stadsbomen ontwikkeld.

Toekomstdag voor de student

De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten en zij-instromers in de infrabranche om nader kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. Speciaal voor de student, die een beroepsgerichte opleiding volgt, organiseren we op de dinsdag 5 februari een Toekomstdag. Zo kunnen studenten bij Van Gelder terecht voor een studentenquiz en krijgen ze inzicht in nieuwe projecten door een Virtual Reality bril. Roelofs organiseert op deze dag een masterclass, Soma Bedrijfsopleiding informeert studenten over cursussen en trainingen in de branche en diverse detacheringsbureaus werven potentieel talent.

Toekomstplein

Op Infra Relatiedagen wordt in hal 6 een Toekomstplein ingericht, waar ‘personeel’ en ‘innovatie’ centraal staan. Een plein waar de student of zij-instromers informatie kunnen inwinnen over scholingsmogelijkheden en openstaande vacatures uit de sector. Zo zijn onder meer de volgende exposanten vertegenwoordigd: Educenter, gemeente Hardenberg, Volandis, Het Zwarte Corps, Wacker Neuson.

Vraag uw e-ticket vandaag nog aan

Kom naar Infra Relatiedagen en registreer u online voor uw e-ticket via: evenementenhal.nl/infra-hb met de volgende registratiecode: 61900020132. Houd onze website infrarelatiedagen.nl in de gaten voor de laatste updates en het programma of volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Twitter link: https://twitter.com/infra_eh
Facebook link: https://www.facebook.com/InfraRelatiedagen/
LinkedIn link: https://www.linkedin.com/company/infra-relatiedagen/

GWW-Totaal

De eerste uitgave van GWW-Totaal in 2019 besteedt ook ruim aandacht aan de Infra Relatiedagen 2019.