VHG zet in op boeien en binden

Artikel delen

Voor wat betreft het openbaar groen ligt de focus van VHG in 2019 op de ontmoeting tussen opdrachtgevers (overheden) en opdrachtnemers. Doel: meer samenwerking vanuit partnerschap realiseren.

De VHG Ledenraad – het ‘parlement’ van Branchevereniging VHG – heeft eind 2018 haar goedkeuring verleend aan het Jaarplan en de bijbehorende begroting voor 2019. Hiermee geeft de ledenvertegenwoordiging groen licht voor het verder verstevigen van de vereniging door het boeien en binden van leden en het werven van nieuwe leden. Belangrijke activiteit op het vlak van openbaar groen is Future Green City, dat in samenwerking met Vereniging Stadswerk Nederland wordt georganiseerd. De politieke lobby richt zich op het profileren van groen en de VHG-leden bij de diverse overheden en regionale stakeholders.