Lijnafwatering in meerdere kleuren en hoogtes

Artikel delen

De nieuwe monolithische ParkDrain PD100D van ACO is sterk, stabiel en robuust en toch licht genoeg voor een snelle installatie. Goot en rooster zijn één geheel, dus er hoeft achteraf geen rooster te worden geplaatst. Ook is tijdens de inbouw minder beton nodig dan voor bijvoorbeeld een roostergoot.

De ParkDrain is eenvoudig te inspecteren en te reinigen: belangrijke eigenschappen in de huidige, overspannen bouwmarkt, waar mankracht schaars is en tijd geld kost. De goot is gemaakt van Vienite®, ACO’s nieuwste hoogwaardige polymeerbeton met toevoeging van gerecycled materiaal. De goot kan worden toegepast op uiteenlopende locaties, inclusief locaties die gevoelig zijn voor vandalisme, zoals parkeerplaatsen, perrons, schoolpleinen, parken en winkelgebieden. Doordat goot en rooster één geheel zijn, kunnen de roosters niet worden verwijderd. Dit voorkomt rammelen, diefstal en vandalisme. Door de gebruikte materialen kan de goot niet roesten.

Het systeem is beschikbaar in vijf verschillende goothoogtes, variërend van 135 tot 305 mm. De laagste goot (135 mm) is ideaal bij situaties met een beperkte inbouwhoogte. De hoogste goot (305 mm) levert maximale hydraulische prestaties. De bovenkant van de PD100D-goot heeft de uitstraling van een sleufrooster. De goot is verkrijgbaar in drie kleuren: zand, grijs en antraciet.

ACO BV, www.aco.nl