Volledige range high visibility veiligheidsschoenen

Artikel delen

Buckler Boots introduceert Buckz Viz: “de eerste generatie high viz veiligheidsschoenen op de markt,” aldus de producent. De veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in drie modellen, elk in twee kleuren. Na de succesvolle innovaties van de BuckBootz (eerste S5 rubber/neopreen veiligheidslaars in Europa), Hybridz (instapper en veterschoen in één) en Buckflex (ingebouwde schoenlepel voor instappers) is dit wederom een vernieuwende innovatie die u eerst bij Buckler Boots ziet.

De BVIZ 1 en BVIZ 2 zijn voorzien van geel of oranje Cordura, een stof die slijtvast en waterbestendig is. De schoenen beschikken over veiligheidsnormering S3 HRO SRC. Tevens zijn beide modellen 100% metaalvrij en 100% waterdicht. De BVIZ 3 is een instapper voorzien van geel of oranje elastiek (zonder Cordura®), heeft dezelfde veiligheidsnormering S3 HRO SRC en is ook 100% metaalvrij. De BVIZ1 is een hoger model met rits aan de zijkant voor makkelijkere in- en uitstap. De extra hoogte zorgt voor betere ondersteuning en een stoere uitstraling. De BVIZ 2 is een normale hoge werkschoen met extra high viz details voor optimale zichtbaarheid.

Er zijn ontzettend veel werksituaties te bedenken waarin zichtbaarheid van groot belang is, zeker in deze donkere dagen. De normeringen van zichtbaarheid bestaan al geruime tijd voor kleding, maar zijn nog nooit vertaald naar schoeisel, tot nu… Buckz Viz neemt daarmee een unieke positie in de markt in. De Buckz Viz range is leverbaar vanaf eind juli.

Buckler Boots
www.bucklerboots.nl