De Beste Machinist van Nederland: En de winnaar is…

Artikel delen

Arnhem, 7 september 2019 – De finale van de machinistenwedstrijden werd dit jaar georganiseerd bij IPC groene ruimte in Arnhem. Het was een spannende strijd waarbij er gestreden werd om de Nederlandse titel, ‘Beste machinist van Nederland’. Tevens gaan de drie beste door naar de Europese finale in Malaga.

En de winnaar is… Arnold Dekker van Dekkers grondwerken

De drie winnaars zijn bekend en daarmee ook de ‘Beste machinist van Nederland 2019’.
Van de negen deelnemers gaan deze winnaars ook door naar de Europese finale in Malaga die plaatsvindt van 7 – 11 oktober in Malaga.

De winnaars

De Beste machinist van Nederland is geworden: Arnold Dekkers van Dekkers grondwerken. De nummers twee en drie zijn respectievelijk Christ Jan Janse werkzaam bij Heezen Eindhoven en Jacco van den Brink werkzaam bij Andre Weijers.

Het was een spectaculaire dag afgewisseld door regen en gelukkig ook heel veel zonneschijn!