Elektrische dumper milieuvriendelijk voor groenprofessional

Artikel delen

De innovatieve E-PowerBarrow elektrische dumper van Altrad Fort is speciaal gemaakt om met één hand te kunnen bedienen, zelfs op ruwe ondergrond. Kwaliteit, stabiliteit, ergonomie en veiligheid staan voorop. De E-PowerBarrow elektrische dumper kent geen uitstoot van CO2 en uitlaatgassen, waardoor het werken in kleine en afgesloten ruimtes geen probleem vormt. Dit maakt deze dumper een milieuvriendelijke machine voor de groensector.

De E-PowerBarrow elektrische dumper is in vier versies verkrijgbaar met een maximale belasting, variërend van 500 kg tot 800 kg. Alle versies zijn uitgerust met een slijtvaste HARDOX-stalen bak. Met deze ergonomisch ontworpen elektrische machine kan langdurig zonder trillingen en geruisloos gewerkt worden. Gehoorbescherming is niet nodig. De E-500 Slim is speciaal uitgerust met smallere wielen, zodat hij eenvoudig door elke deur- en poortopening kan worden gemanoeuvreerd. De ES-800 heeft een schaarlift om dumpen in containers vanuit elke positie extra eenvoudig te maken.
Veiligheid staat voorop bij deze elektrische dumper, want hij is ontworpen volgens de hoogste veiligheidsnormen. Alle modellen zijn standaard voorzien van parkeerremmen en veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast wordt dankzij een speciaal ontwikkeld systeem voorkomen dat de bediener bekneld kan raken tussen de machine en andere objecten.
Deze zero emissie-machine werkt met hoogwaardige batterijen met een lange levensduur, ideaal voor elke groenprofessional.

Altrad Fort
www.altradfort.nl