Eerste elektrische miniloader met twee snelheden

Artikel delen

De eerste elektrische miniloader is bedacht en gemaakt in Nistelrode en is geïntroduceerd in 2012. Maar daar houdt het niet op! Met het duidelijke doel voor ogen om een bijdrage te leveren aan de verbetering van arbeidsvriendelijke omstandigheden komt SHERPA mini-loaders nu met de elektrische miniloader met twee snelheden: de zogeheten SHERPA 100 2speed.

De SHERPA 100 2Speed is een flinke doorontwikkeling van de SHERPA 100 ECO. Nadat de SHERPA 100 ECO indruk heeft gemaakt in de wereld van bouw en sloop, heeft het bedrijf het bestaand concept onder de loep genomen en de wensen van de gebruiker in de 2Speed verwerkt.
Zoals de naam al aangeeft, heeft deze machine 2 snelheden. Langzaam met meer kracht om te manoeuvreren en te werken, en een tweede versnelling om langere afstanden te overbruggen met een hogere snelheid. Dankzij het slimme ontwerp met 2 hydraulische pompen waarvan de schakeling tijdens het rijden te bedienen is, is het heel gemakkelijk om met deze machine te werken.
Evenals met de SHERPA 100 ECO is een arbeidsinzet van 6 uur de standaard gebleven. De SHERPA 100 2Speed is standaard uitgerust met 5” vol rubberen wielen.

Sherpa Miniloaders BV
www.sherpaminiloaders.com