100% elektrische bedrijfswagen alternatief voor dieseltrucks

Artikel delen

Op zoek naar een duurzaam, elektrisch voertuig voor transport, bezorging of onderhoudswerkzaamheden? Vergeet de bezorgfiets, de dieseltruck voor tuin- en parkonderhoud of die onzuinige wagen voor intern transport op een industrieterrein: de Goupil G4 is 100% elektrisch en wordt op maat gemaakt.

Deze elektrische bedrijfswagen valt op door zijn laadvermogen van circa 1.200 kg., lithiumbatterij en verbeterde rijgedrag. De Goupil G4 heeft veel opbouwmogelijkheden, zoals een elektrisch voertuig met kiepende laadbak bezorgauto’s met gesloten opbouw. Sinds kort is de Goupil G4 ook beschikbaar in een verlengde versie. Dit voertuig is 55 cm langer dan de bestaande Goupil G4. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden als het gaat om combinaties van opbouw.

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit is landelijk importeur van Goupil elektrische bedrijfswagens. Het bedrijf is al sinds 2005 actief op het gebied van lichte elektrische voertuigen. Om te zorgen voor een aanspreekpunt in de buurt heeft het bedrijf een uitgebreid dealernetwerk door heel Nederland.

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit
www.goupil-nederland.nl