Voorkom ongelukken met LED safety lights

Artikel delen

Het aantal arbeidsongevallen bij wegwerkzaamheden stijgt. Gegrepen worden door bewegende machines en aanrijdingen scoren hoog volgens Inspectie SZW. Daarom is het goed te weten dat MobiLED veiligheidslampen heeft die helpen deze ongelukken te voorkomen.

 

M-LED Safety line projecteert een rode of blauwe lijn op de grond, waardoor een no- go-zone om het voertuig, graafmachine, hoogwerker of frees wordt gecreƫerd. Een duidelijk visueel effect dat juist bij schemer of donker duidelijk te zien is. Extra alertheid is gecreƫerd en voetgangers moeten buiten de lijnen blijven. Combineren de streep eventueel ook met richtingspijlen die de rijrichting aangeven.

Behalve de Safety lines zijn er ook de M-LED Safety arrows, die een duidelijk pijl projecteren op het wegdek voor het aangeven van de rijrichting waarin het voertuig zich beweegt. Samen geeft deze signalering een duidelijk beeld van de situatie zonder nog meer flitsers en zwaailampen. Deze M-LED safety lights zijn voorzien van ECE keur 10-80 Volt en leverbaar in het rood en blauw. M-LED wordt geleverd door MobiLED.nu uit Rijen. Behalve deze veiligheidsverlichting leverd MobilLED een ruim assortiment LED verlichting direct uit voorraad voor mobiele toepassingen.

MobilLED
www.mobiled.nu