Dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt!

Artikel delen

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21e Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. Ontmoet iedere dag van 13:00 uur tot 21:00 relaties en schud de hand met nieuw potentieel. Laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen in de sector én bezoek één van de informatieve lezingen in het kennistheater.

Vertrouwde én nieuwe namen tijdens Infra Relatiedagen

Al jaren verbindt deze vakbeurs bedrijven en vooral mensen. Van aannemingsbedrijven tot civiele techniek, maar u treft ook bedrijven aan in bruggenbouw, wegenbouw, rioolbeheer, grondbouw en betonindustrie. De beurs is breed vertegenwoordigd met mooie namen als: Heijmans Infra, Sallandse Wegenbouw, Kijlstra, TWW, KWS Infra, Wavin, Wynmalen & Hausmann,, Anema & Staad (Doosan), Strukton Civiel, BAM Infra, BTE Groep en Morssinkhof Groep. We mogen dit jaar ook nieuwe namen verwelkomen, zoals Gemeente Hardenberg, Hollandia, Goldstone Europe, Dodewaard Machinetechniek, Boels Verhuur en Tuytel Groep.

Kortom, blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en bezoek Infra Relatiedagen 2020.

Vraag uw e-ticket vandaag nog aan

Kom naar Infra Relatiedagen en registreer u online voor uw e-ticket via: evenementenhal.nl/infra-hb met de volgende registratiecode: 62000220.

Houd onze website infrarelatiedagen.nl in de gaten voor de laatste updates en het programma of volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.