Speciale trailer nodig voor uw project?

Artikel delen

Onder de merknaam RINO®Trailers produceert Nooteboom Trading vlakke en uitschuifbare megatrailers. Deze opleggers zijn met name geschikt voor transport van materialen voor de bouw en de staalindustrie en worden ook ingezet bij kraanbedrijven. Daarnaast is Nooteboom Trading importeur van Schwarzmüller.

Zorgeloos kopen of huren

Heeft u tijdelijk een trailer nodig voor het transport van materialen voor een speciaal project?
Denk dan eens aan de mogelijkheid van huur. Nooteboom Rental biedt keuze uit een ruime verhuurvloot van vlakke schuivers tot meer-assige semi-diepladers tot wel 80 ton laadvermogen. Huren vanaf 1 dag is al mogelijk om zorgeloos op weg te gaan door heel Europa of zelfs daarbuiten. Tijdelijke ontheffingen kan Nooteboom zeer snel realiseren.

Zowel nieuw als gebruikt

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe of gebruikte trailer? Of wilt u de mogelijkheden eens naast elkaar leggen? Wij bieden u graag een advies op maat. Kijk gerust eens rond in de digitale showroom op onze website. Of maak een afspraak voor een bezichtiging in Zeewolde.

Onze beloftes aan u

* Your load suits our solution
Voor uw speciale transportbehoefte hebben wij een geschikte trailer.
* Preferred supplier of equipment
Wereldwijd staan wij bekend staan als betrouwbare en vooraanstaande leverancier. Dat biedt u de zekerheid van kwaliteit. We doen wat we beloven en zijn pas tevreden als u dat bent!

Nooteboom Trading
www.nooteboomtrading.com