WESEM CRK2 LED werklamp: compacte werklamp met optimale lichtopbrengst

Artikel delen

Bouwmachines en trailers worden vaak ingezet in het donker. Om goed werk te kunnen leveren, is verlichting een erg belangrijke factor. Sinds kort heeft WESEM een LED werklamp op de markt die optimaal licht geeft en toch compact blijft, de CRK2 LED Werklamp. De ideale vervanger voor uw oude halogeen werklamp. Deze werklamp is universeel inzetbaar voor bouwmachines en trailers.

WESEM CRK2 tegenover Hella Ultrabeam Halogeen Werklamp

De Hella Ultrabeam halogeen werklamp wordt op dit moment nog erg veel gebruikt. Daarom vergelijken wij deze oude werklamp met het nieuwe model van WESEM.

WESEM CRK2 Hella Ultrabeam Halogeen Resultaat
Wattage 22 watt 55 watt 60% besparing
Lichtopbrengst 1600 lumen 550 lumen 300% hoger
Aantal branduren >20.000 uur 1.000 uur 3000% langer
Lichtkleur 6.000K (helder wit) 3.000K (Geel) 100% hoger
Water- en stofdicht IP69K IP65 Hoe hoger hoe beter
Radio ontstoort EMC CISPR 25 n.v.t. Hoogste in segment
Prijs € 38,85 €25,- Hogere aanschaf

 

Concluderend kan er worden gesteld dat de WESEM lamp beter voldoet vergeleken met de Hella werklamp. Echter wordt er voor nieuwe WESEM lamp een grotere investering gevraagd, maar dit wordt snel terugverdiend door energiebesparing, een hogere lichtopbrengst en meer branduren. Deze werklamp is ook verkrijgbaar als LED achterlicht.

 

Overige Specificaties WESEM CRK2

  • Afmetingen: 105x105x50mm
  • Voltage: 10,5 t/m 30 volt DC
  • Aantal leds: 12x LED
  • Lichtbundel: 66×22° (breedstraler)
  • Werktemperatuur: -40°C… +80°C
  • Materiaal behuizing: Aluminium
  • Materiaal lens: PC
  • Kabellengte: 50 centimeter (of inbouw Deutsch-DT / AMP-Superseal connector)

Tijdelijke korting op WESEM CRK2 LED Werklamp

Speciaal voor de lezers van GWW-Totaal heeft Werkenbijlicht.nl, 25% korting gegeven op de WESEM CRK2 LED Werklamp. Dit betreft een introductie korting van dit product en zal daarom tijdelijk te gebruiken zijn.

Naast dit type werklamp biedt Werkenbijlicht.nl meerdere werklampen aan. Er is veel keuze in LED en halogeen werklampen. Door gebruik te maken van de filterfunctie kunt u de werklamp vinden die bij u past.