TKD 2020 verplaatst naar 2021

Artikel delen

Techni-Mat, Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen waren al uitgesteld vanwege het Corona-virus. Hier is recent ook TKD 2020 aan toegevoegd. GWW Totaal adviseert iedereen die in de komende maanden een beurs wil bezoeken goed te kijken of de betreffende beurs niet is uitgesteld.

In verband met de gevolgen van de coronacrisis en de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft de TKD-organisatie besloten de editie 2020 te verplaatsen naar juni 2021. Naar verwachting kan de editie 2021 plaatsvinden op de locatie Nobelhorst te Almere. De TKD-organisatie wenst iedereen sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd: “Denk een beetje om elkaar en hopelijk zien we elkaar in juni 2021”.

TKD Nieuws in GWW Totaal

TKD 2020 is, zoals gemeld, verplaatst naar juni 2021. Kunt u niet zolang wachten met uw nieuws? Stuur uw noviteit dan naar GWW Totaal! Wij brengen uw nieuws dan onder de aandacht van onze lezers. Voor de verdere voorwaarden: neem contact op met Freddy Burgers van NHU: freddy@handelsuitgaven.nl of bel: 06-29443142.