Innovatieve, milieuvriendelijke producten voor asfaltverwerkers

Artikel delen

Met de Montaclean-serie komt Van den Bergh & Co met duurzame en milieuvriendelijke producten voor de asfaltindustrie. Het bedrijf, dat al sinds 1977 een specialist is op het gebied van hoogwaardige antikleef producten voor bouw en betonindustrie, heeft voor de asfaltindustrie een reinigingsmiddel en een anti-kleef middel ontwikkeld. Beide middelen bieden een alternatief voor de veelvuldig gebruikte dieselolie. Hierdoor draagt de industrie direct bij aan een gezondere werkomgeving voor de werknemers en een beter milieu voor ons allemaal.

De milieuvriendelijke Montaclean-serie bestaat uit 2 producten speciaal voor de asfaltindustrie:
– Montaclean AF Clean is een reinigingsmiddel voor het schoonhouden van asfaltmachines, transportmiddelen en asfaltinstallaties, en
– Montaclean AF Kleef is een anti-kleef middel dat hechting van asfalt aan uw machines en installaties voorkomt, waardoor productiemiddelen langer vrij van asfaltaanhechting blijven.

Deze milieuvriendelijk producten hebben een 100% plantaardige samenstelling en zijn oplosmiddel-vrij. Beide producten verdampen niet, waardoor ze een langere werkingsduur hebben en geen schadelijke dampen geven. Het vlampunt ligt boven de 190° C, circa 20° C hoger dan de verwerkingstemperatuur van asfalt. Dit vergroot de veiligheid van de medewerkers aanzienlijk. Naast dat ze eenvoudig aan te brengen zijn hebben ze een smerende werking voor machines en gereedschappen.

Van den Bergh & Co B.V.
www.vdberghenco.nl