Zeven nieuwe minigravers met brandstofzuinige motoren

Artikel delen

Het assortiment Cat minigravers is uitgebreid met zeven nieuwe modellen van de nieuwe generatie in de 6 – 10 tons klasse. Ook deze modellen hebben een uitgebreide standaarduitrusting en zijn voorzien van allerlei innovatieve features. Uitgerust met een brandstofzuinige stage V motor hebben ze voldoende vermogen om eenvoudig hun taken uit te kunnen voeren.

De nieuwe modellen zijn ontworpen zodat ze optimaal kunnen presteren. Zoals bij alle Cat® minigraafmachines van de nieuwe generatie zijn ook deze modellen voorzien van een zeer robuuste constructie, brandstofzuinige motoren en lastafhankelijke hydrauliek. Een aantal unieke features maken het verschil en vergroten het gebruiksgemak, comfort en de prestaties. Zo zijn onder andere joystick-besturing en cruise control standaard. Dit geeft de machinist meer controle en vermindert de werklast, waardoor het bedienen van de machine eenvoudiger en comfortabeler wordt. Verder zijn alle modellen voorzien van climate control, groot LCD-display en een luxe cabine.
Bij het ontwerp van de nieuwe generatie Cat minigraafmachines is de nadruk gelegd op het comfort van de machinist, de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid. Verder zijn ze uitgerust met een efficiënt, brandstofbesparend, lastafhankelijk elektrisch hydraulisch systeem.
De hydraulische capaciteit kan worden benut voor hogere rijsnelheden en om meer graaf- en hefkrachten te genereren in combinatie met hoge drukinstellingen. Een verbeterd zwenkkoppel heuvelopwaarts en langere cyclustijden zorgen voor een hogere productiviteit en efficiëntie.

De nieuwe minigravers zijn in detail te ontdekken via de website van Pon Compact of vraag een demosessie aan om hem zelf te proberen. Als introductieaanbieding ontvangen klanten bij aanschaf van één van de modellen nu de eerste 1.000 liter brandstof gratis.

Pon Compact
www.poncompact.nl/minihex