GPS meten opnieuw gedefinieerd

Artikel delen

Ben je op zoek naar een licht, compleet en bovendien betaalbaar satellietpositioneringsysteem, waar je heel eenvoudig lengtes, afstanden, hoogteverschillen en volumes mee kunt berekenen? Dan is de Nestle GNPS-42 zeker een optie om te overwegen vanwege enkele opvallende eigenschappen van dit nieuwe satellietpositioneringsysteem.

De Nestle GNPS-42 is licht in gewicht, namelijk maar 1,8 kg. Dit komt omdat de Nestle GNPS-42 geen satellietontvanger bovenop heeft, alles zit verwerkt in de staaf zelf. Daarnaast is de Nestle GNPS-42 heel eenvoudig te bedienen. Het systeem is ontwikkeld voor mensen die geen speciale landmeetkundige kennis hebben, zo kan iedereen metingen verrichten.

Door het gelijktijdig gebruik van 4 satellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU) is het systeem zeer nauwkeurig, RTK fixed H: 10mm + 1 ppm, V: 18mm + 1ppm. De Nestle GNPS-42 wordt geleverd met een Android tablet met daarop de Nestle OnToGo-app. Met de OnToGo-app kun je heel eenvoudig en direct metingen verrichten. De verkregen informatie kan vervolgens in verschillende formats worden geëxporteerd.
Zoek je een licht, compleet en betaalbaar satellietpositioneringsysteem, dan is de Nestle GNPS-42 een uitstekende keus.

HKV Ochten
www.hkvochten.nl