Meer rendement door bredere inzetbaarheid van machinepark

Artikel delen

Becx Machines is fabrikant van professionele heggensnoeiers, onkruidborstels, kantensnijders en diverse aanbouw hulpstukken. Speciaal voor aanbouw aan graafmachines bouwt Becx Machines de DRHS55 dubbele rotator, die in combinatie met een HS150HR, HS210HR of HS240HR heggensnoeier een zeer effectieve snoei oplossing vormt met grote capaciteit.

Het gepatenteerde snijsysteem, dat in al onze snoeiers wordt gebruikt, zorgt voor een zuiver snoeibeeld en een zeer goede verkleining van het afgesneden materiaal. Hierdoor worden opruimwerkzaamheden tot een absoluut minimum beperkt. De dubbele rotator en de bewegingsmogelijkheden van een graafmachine zorgen ervoor dat de snoeier in elke gewenste positie op of langs een heg geplaatst kan worden. De reikwijdte is afhankelijk van het merk/model/type graafmachine dat voor deze werkzaamheden wordt ingezet.
Speciaal voor aanbouw aan wielladers bouwt Becx Machines de WLA60 hydraulische arm. Met de WLA60 in combinatie met de HS75HR, HS130HR of de HS131HR kan nagenoeg elke wiellader worden ingezet voor snoeiwerkzaamheden.
Met ruim 10 jaar ervaring staat Becx Machines garant voor machines van hoogwaardige kwaliteit. Alle machines en hulpstukken worden in eigen werkplaats gebouwd door professionals, voor professionals. Door gebruik te maken van enkel hoogwaardige materialen is een lange levensduur gegarandeerd en worden gebruik en onderhoud kosten tot een minimum beperkt.

Becx Machines
www.becxmachines.com