Introductie Used Equipment platform

Artikel delen

Sinds 1 juli kunnen afnemers die op zoek zijn naar hoogwaardig gebruikte machines terecht bij Reesink Used Equipment, het nieuwe online platform van Royal Reesink. Op dit moment worden machines aangeboden voor landbouw, material handling en construction. Het aanbod wordt verder uitgebreid, onder andere met machines voor landschappelijk onderhoud.

Royal Reesink is internationaal distributeur en serviceverlener van A-merk machines en componenten voor landbouw, landschapsonderhoud, magazijninrichtingen, interne logistiek en grond-, weg- en waterbouw. Met 60 vestigingslocaties verdeeld over 10 landen en met een breed dealernetwerk, is het bedrijf internationaal én lokaal goed vertegenwoordigd.
Op www.ReesinkUsedEquipment.com is het totale aanbod van alle Royal Reesink bedrijven en haar dealers te vinden. De aangesloten bedrijven en dealers hebben daarnaast elk hun eigen platform waar het lokale aanbod wordt getoond.
Een uitgebreide inspectie-app en onderliggend voorraad managementsysteem vormen de basis voor het automatisch publiceren van gebruikte machines. Daarmee is het totale proces van inruil tot en met verkoop volledig gestroomlijnd.
“Reesink Used Equipment vormt een one-stop-shop voor kwalitatief goede gebruikte machines in verschillende marktsegmenten”, zo benadrukt projectleider Falco Scholten van Royal Reesink. “We kunnen op eenvoudige wijze machines publiceren via verschillende kanalen, zoals binnen het eigen Royal Reesink-netwerk, de lokale used-websites van de dochterbedrijven, maar ook rechtstreeks op andere marktplaatsen zoals Mascus, Traktorpool, Marketbook, Forklift of Supralift.”
Het aanbod vanuit de sectoren landbouw, material handling en construction wordt de komende tijd sterk uitgebreid. Het grootste deel van de machines komt nu uit Nederland, België en Canada. Gebruikte machines voor het landschappelijk onderhoud, zoals Toro en ClubCar equipment, komen deze zomer beschikbaar uit de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Ierland en Zuid-Afrika.

Royal Reesink
www.royalreesink.com