Tractor met Advanced Trailer Braking System

Artikel delen

Dynamisch vermogen, comfort, connectiviteit en betrouwbaarheid. Met 287 pk en een gereduceerd motortoerental bij transport is het economisch werken met de 8280 in combinatie met de SDF compound transmissie, zowel in het veld als op de weg. Een maximaal toegestane massa van 16 ton bij zelfs 60 km/u maakt dat deze trekker zwaar belast mag worden. Voor het veilig rijden op de weg is het Advanced Trailer Braking System, dat er voor zorgdraagt dat de combinatie tot stilstand komt als het echt moet.

Het comfort voor de bestuurder wordt verzorgd door een intelligente voorasvering die in samenhang met de luchtgeveerde cabine en dynamische luchtgeveerde stoel de bewegingen naar de bestuurder minimaliseert. De maximaal 23 LED werklampen zorgen ervoor dat rondom de trekker het werkgebied wordt verlicht. Luisterend naar de DAB+ radio met vrijspraak mogelijkheid is het met de extra luchtuitstroomopeningen behaaglijk.

Met SDF Fleetmanagement voorzien van 1 jaar gratis datapakket licentie, kunt u uw traktor(en) volgen waar ze zijn en wat bijvoorbeeld de status is van het aantal uren voor het plannen van een onderhoudsbeurt. Dat onderhoud hoeft overigens voor de motor maar één keer in de 1.000 draaiuren plaats te vinden. Natuurlijk zijn er slimme mogelijkheden in combinatie met GPS mogelijk zoals Auto-turn, XTEND fucntie, TIM etc. Het dagelijks onderhoud van de trekker wordt vergemakkelijkt door 1-handsbediening van het opklapbare koelerpakker, visuele controle van vloeistofniveaus en praktische oplossingen bij het onderhoud.

Deutz
www.deutz-fahr.com