Franchiseformule voor cementgebonden producten

Artikel delen

Met 17 Betonstations is de formule steeds bekender aan het worden. Bij een betonstation kan vanaf 150 liter een kant en klaar verwerkbaar cementgebonden product afgehaald worden. Betonstations wil graag groeien naar 40 afhaalstations en rond de 20 à 25 leverstations. Vergelijkbare machines , een slag groter en op een vrachtwagen, die ter plekke op locatie tot 10 m3 mixen en leveren.

Betonstations verzorgt voor de franchisenemer een (mobiele) mixer, de grondstoffen (voor zover noodzakelijk), de hulpstoffen en alle andere bijproducten. Daarbij verzorgt Betonstations de internetsite, de hoge mate van vindbaarheid in de zoekmachines en de certificering van de franchisenemer middels een Fabrieks Eigen Verklaring.

Daarnaast worden de leden opgeleid, wat met het kwaliteitsbewakingssysteem van Betonstations het Betonstations kwaliteitskeurmerk garandeert. In vijf jaar tijd is Betonstations uitgegroeid tot een bewezen goede formule, die een waardevolle toevoeging geeft voor iedere zand- en grindhandel, recyclingbedrijf of bestratingsgroothandel.

Een betonstation kan aangeschaft worden door iedere zand en grindhandelaar die een goede locatie heeft om af te halen en goed bereikbaar. Waar de klant normaal zijn zand en grind haalt om beton te maken is een logische locatie om een Betonstation te starten. Voor de franchisenemer zitten hier veel voordelen aan, waarbij vooral het winstgevende aspect naar voren komt.

Betonstations

www.betonstations.nl