Boomrooierij Weijtmans viert 100-jarig jubileum

Artikel delen

Het oer-Hollandse familiebedrijf Weijtmans uit Udenhout viert dit jaar het 100-jarige jubileum. Het bedrijf is in die honderd jaar doorgegroeid van ambachtelijk bomen rooien en snoeien naar een hypermoderne en innovatieve onderneming.

De core business van Boomrooierij Weijtmans is bomen rooien en snoeien. Het bedrijf is klaar voor de toekomst, waarin duurzaam denken en doen hoog in het vaandel staan. Goed opgeleide ETW-ers (European Tree Workers) en ETT-ers (European Tree Technicians) gaan dagelijks aan de slag om bomen te rooien en te snoeien. Als professionele partner van beleidsmakers en uitvoerders in het bedrijfsleven is het bedrijf ook actief in het plannen en adviseren in projecten en het uitvoeren van volledige bos- en boombeheerprogramma’s.
Vitaal Boombeheer en circulair denken hebben de volle aandacht. Daarom zal er gedurende 2021 een prikkelend jubileumprogramma worden gepresenteerd. Daarin zal naast het terugblikken vooral de verantwoordelijkheid voor een duurzame groene toekomst, een rol spelen. Wat mag u verwachten gedurende het jubileumjaar?

 • Onafhankelijke Bomen Nederland Studenten Challenge.
 • Onafhankelijke vakjury voor de ontknoping van de Bomen Nederland Studenten Challenge.
 • Nog meer verbinding met partijen in de gehele keten.
 • Jubileumactie particuliere klant ‘boom voor een boom’.
 • Presentatie van het jubilerende bedrijf door;
  – geheel vernieuwde website;
  – stoer jubileumlogo;
  – presentatie van… dat blijft nog even een verrassing.

www.boomrooierijweijtmans.nl