Nieuw en uniek: Taludtrap én loopbrug ineen

Artikel delen

EasyStairs levert verstelbare trappen die ook gebruikt kunnen worden als loopbrug. Bekend zijn de flexibele stalen trappen, die gebruikt kunnen worden als verdiepingstrap, hellingtrap en taludtrap. Nu is de mogelijkheid om de trap ook te gebruiken als loopbrug. Dit kan bij trappen van 3, 6, 9, 12, 15 of 18 treden. Tevens kunnen de trappen aan elkaar worden gekoppeld.

Zo kan er een loopbrug ontstaan van ruim 10 meter. De brug voldoet aan de EN12811 norm, heeft een maximale belasting van 1kN/m2 én is standaard voorzien van 2 zijleuningen. Vanzelfsprekend is deze trap in combinatie met loopbrug bij EasyStairs te huur en te koop.

EasyStairs is specialist in tijdelijke toegangstrappen. Denk hierbij aan stalen of aluminium universele trappen, modulaire trappen, trappentorens en containertrappen. Ook randbeveiliging, containerterrassen en signaaltapijt behoren tot het assortiment. Alle producten zijn gemakkelijk en snel te bestellen op de webshop. Ook het transport en de op- en afbouw kan EasyStairs verzorgen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de site of webshop of maak een afspraak. EasyStairs komt graag langs op locatie voor een demonstratie.

EasyStairs BV
www.easystairs.nl
shop.easystairs.nl