Nieuw bij GRANIT: Onderdelen van OilQuick

Artikel delen

Het is gebruikelijk dat op bouwplaatsen meerdere malen per dag van uitrusting wordt gewisseld. In de civiele techniek kan dit zelfs oplopen tot 100 wisselingen per dag. In deze context kan het wisselen van uitrusting met circa 15 minuten (de)-montage een beslissende factor worden in de organisatie van de bouwplaats. De oplossing: volledig hydraulische snelwisselkoppelingen van OilQuick. De Duitse fabrikant was in 1993 het eerste bedrijf ter wereld dat met deze innovatie een revolutie in de bouwsector ontketende. Intussen biedt het familiebedrijf volautomatische snelwisselsystemen aan voor graafmachines, in de tuin- en landschapsbouw, de sloop en de weg- en waterbouw. Ook voor speciale uitrustingen met een bedrijfsgewicht tot 120 ton vindt de vakman de juiste snelwisselkoppeling. En dat alles met het kwaliteitszegel Made in Germany.

hydraulische snelwisselkoppelingen

Duitse pionier in de bouwbranche vanaf nu exclusief in het assortiment van GRANIT

Omdat wij bij GRANIT ook veel waarde hechten aan innovatiekracht, zijn wij verheugd u met onmiddellijke ingang originele reserve- en reparatieonderdelen voor OilQuick te kunnen aanbieden. In de GRANIT webshop vindt u voor de start van onze samenwerking 380 verschillende onderdeeltoepassingen van deze Duitse pionier. Daarnaast kunt u ook de passende gereedschappen en toebehoren die u nodig heeft voor een reparatie vinden. In de OilQuick onderdelenlijsten in de GRANIT webshop ziet u in één oogopslag alle beschikbare onderdelen van de fabrikant. Zo weet u altijd direct wat u nodig heeft.

Naast onderdelen zoals male en female koppelingen voor de snelkoppelingen, hun afdichtingsmateriaal en montagetoebehoren, vindt u ook originele hydrauliekslangen en een servicekoffer die perfect is afgestemd op de OilQuick-producten. Of te wel u vindt alles wat u nodig heeft voor een reparatie van een snelwisselsysteem. En dat voor mini-, midi of juiste de hele grote graafmachines.

Rust uw werkplaats samen met GRANIT uit voor de toekomst en profiteer van ons voortdurend groeiende assortiment voor bouwmachines! Meer informatie vindt u in de GRANIT webshop of neem contact op met onze telefonische verkoop of uw vertegenwoordiger.