Goede en veilige doorstroming bij wegwerkzaamheden cruciaal

Artikel delen

Bij wegwerkzaamheden spelen veiligheid en een goede doorstroming van het verkeer een cruciale rol. Keiser Verkeerstechniek bedenkt, ontwerpt en installeert al meer dan 55 jaar oplossingen om dit te realiseren. In iedere situatie verzorgen wij de nodige (tijdelijke) verkeersmaatregelen.

Vanuit onze vestigingen in Zelhem en Spankeren bedienen wij tal van klanten, waaronder Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, nutsbedrijven, wegenbouwbedrijven, organisatiebureaus en verenigingen.
Keiser verkeerstechniek denkt met u mee in de problematiek van iedere (tijdelijke) verkeersmaatregel, waarbij de veiligheid van zowel particulier als wegwerker de hoogste prioriteit heeft. Dit vertaalt zich in makkelijk werkbare faseringsvoorstellen en volledig uitgewerkte plannen voor projecten, compleet met duidelijke tekeningen.

Het specialisme van Keiser Verkeerstechniek is de opdrachtgever te voorzien van ondersteuning en verkeerskundig advies tijdens het ontwerp, bij nieuwe aanleg, reconstructie, oplevering of onderhoud. Dit is mogelijk dankzij deskundig en ervaren personeel in combinatie met het modernste materieel en materiaal voor de verkeerstechniek.

Met raad en daad staan we opdrachtgevers gedurende het hele project terzijde. We verzorgen de ontwerptekeningen en voorschriften en leggen deze vast in een besteksvorm. Onze ontwerpen maken het project inzichtelijk. Aansluitend zorgen we voor een snelle en professionele realisatie. Van het ontwerp via het aanvragen van de maatregelen tot en met de oplevering is Keiser Verkeerstechniek een betrouwbare en deskundige partner.

 

Keiser verkeerstechniek

www.keiser-verkeerstechniek.nl