Nieuwe truckgeneratie met ultramoderne technologie voor de bouw

Artikel delen

Binnen de bouwsector worden er hoge eisen gesteld aan kippers, kraanwagens en betonmixers. Ze moeten efficiënt en zuinig zijn op het asfalt, een maximale flexibiliteit bieden bij het laden en lossen, maar ook in het terrein uit de voeten kunnen. Daarom is de nieuwe truckgeneratie van MAN nu nog beter afgestemd op de individuele eisen van het bouw- en off road segment. Gebruikers profiteren bovendien van de expertise die MAN Truck & Bus door 115 jaar ervaring in deze sector heeft opgebouwd.

cabine

Met de TGL (7,5 tot 12 ton GVW), TGM (12 tot 26 ton GVW), TGS (19 tot 50 ton GVW) en TGX (18 tot 41 ton GVW) in de bouwhoogtes ‘normaal’, ‘middel’ en ‘hoog’ (uitvoering met mechanische vierwielaandrijving) biedt MAN bedrijven in de bouwsector de juiste truck voor elke toepassing.

De moderne 12,4 liter D26 Euro motor met vermogens van 430, 470 en 510 pk en hoge koppels die al vanaf 900 omwentelingen beschikbaar zijn, gecombineerd met de perfect schakelende geautomatiseerde MAN TipMatic transmissies met ruime keuze aan rijprogramma’s zorgen voor hoge prestaties én een laag verbruik.

Het volledige MAN motorenprogramma is door de fabriek gecertificeerd voor XTL synthetische brandstoffen volgens de EN15940, waardoor grote CO2-reductie mogelijk is.

MAN Nederland
man-nederland.nl/truck