Nieuwe binnendraaier eenvoudig te vervoeren op aanhanger

Artikel delen

De TB325R is dé nieuwe aanvulling op het Takeuchi assortiment. Deze nieuwe minigraver is qua klasse, motor en hydraulische performance gelijk aan de populaire TB225, maar onderscheidt zich door het binnendraaier concept. De TB325R heeft nauwelijks overhang en is daardoor ook inzetbaar in kleine of smalle ruimtes. De 2,5 tons machine is daarbij eenvoudig, inclusief 3 bakken, te vervoeren op een aanhanger.

Minigravers in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd over ons Nederlandse en Belgische wegennet. Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, graafmachine en toebehoren. Deze krachtige minigraver is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

Meer eigenschappen van deze nieuwe binnendraaier:

  • Door de slimme constructie heeft de TB325R een groot graafbereik van nagenoeg 4,5 meter en een graafdiepte van meer dan 2,5 meter.
  • De TB325R is standaard voorzien van drie hydraulische extra functies, daardoor is het een echte werktuigdrager. Van de eerste en tweede extra hydraulische functie is de olie flow instelbaar vanuit de cabine.
  • Er is een uitstekende toegankelijkheid tot alle servicepunten. Dit is vrij uitzonderlijk voor een binnendraaier.
  • De machine heeft daarnaast ook een enorme trekkracht op de rupsen.

Uitrusting – van alle gemakken voorzien

De TB325R is leverbaar met een canopy of een cabine. De cabine uitvoering kenmerkt zich door een ruime, ergonomische werkplek met een mechanisch geveerde stoel. Deze is in te stellen op gewicht. Er zijn kantelbare rijpedalen toegepast zodat de machinist meer ruimte op de vloer heeft. Verder is de machine uitgerust met 3 LED lampen (2 op cabine en één op de giek) en slangbreukbeveiligingsventielen op de hef- en armcilinder. Dit laatste is vrij uniek in deze klasse!

Vraag een gratis demo aan

Wil je de TB325R eens uitproberen? Plan dan een gratis demo in bij één van onze vestigingen. Een vertegenwoordiger van  Takeuchi Benelux vertelt je tijdens deze afspraak graag meer over deze nieuwe binnendraaier.

Takeuchi Benelux
www.takeuchibenelux.com