Bouw samen aan een duurzame toekomst

Artikel delen

De vraag vanuit de markt naar duurzaam materieel neemt drastisch toe. Dat is reden voor 1.2.3. Machineverhuur geweest om fors te investeren in elektrisch en hybride bouwmaterieel, maar ook in Stage-V materieel. Onder het motto ‘samen bouwen wij aan een duurzame toekomst’ neemt het verhuurbedrijf zijn klanten mee in de nieuwe duurzame vloot en daarbij behorende mogelijkheden.

greendays

Van generatoren tot hoogwerkers en handgereedschappen tot bouwmachines: de innovatie draait overuren. Alle pijlen zijn er op gericht om duurzamer te kunnen werken. Niet alleen het materieel maar ook de achterliggende m2m datacommunicatie is erop gericht om zowel de besparing als reductie van uitstoot helder in beeld te brengen. Het verhuurbedrijf beschikt over een assortiment aan volledig elektrisch aangedreven graafmachines, shovels, accu handgereedschap en batterypacks. Daarnaast zijn er diverse hybride generatoren die eventueel met windwokkels of zonnepanelen leverbaar zijn.

Ervaar het met eigen ogen

Het verhuurbedrijf 1.2.3. Machineverhuur organiseert dinsdag 19 en woensdag 20 oktober de 123 Greendays in Dronten. Dat zijn open dagen waarbij klanten kennis kunnen maken met de duurzame vloot. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Het bedrijf maakt deel uit van de Inter-Rent groep waar Inter-Techno en Gencom ook deel van uitmaken. Inter-Techno is importeur van merken als Bobcat en Weycor. Gencom is importeur van Doosan en Trime. 1.2.3. Bedrijven kunnen ook terecht voor huurkoop, lease of koop.