Elektrisch onkruid bestrijden, dus CO2 neutraal

Artikel delen

Met de Oeliatec onkruidbestrijdingsunits kunt u CO2 neutraal werken. De waterpomp is elektrisch aangedreven en de modulerende boiler brandt op biodiesel. Daarom heeft de unit een laag geluidsniveau en geen zwarte dieselroetpluimen. Door de gepatenteerd waterkelk is het mogelijk om efficiënt en effectief met slechts 4- 6 liter/minuut te werken. Dat betekent: minder aan- en afrijtijden en flinke brandstofbesparing omdat er niet meer liters verwarmd hoeft te worden. En dat is Ideaal om in een stedelijk omgeving mee te werken.

Met verschillende tankinhouden (300/500/1000 l) en diverse vermogens van de boiler (van 54 kW tot 128 kW) is er altijd een geschikt uitvoering voor uw werkzaamheden. Daarnaast kunt u ook met 2 personen gelijktijdig bestrijden of juist kiezen voor een van de doseerbakken (2×40/ 40+80/ 140 cm) voorop uw werktuigdrager.

Daarnaast is het mogelijk met de Oeliatec Hoedic CM (300 l) met elektrisch rijdend onderstel op plekken te komen waar andere voertuigen niet mogen of kunnen komen, zoals begraafplaatsen.

In combinatie met de ALKE ATX340EH rijdt u elektrisch en met de Oeliatec Houat 500 rijdt en werkt u CO2-neutraal. Het is daarmee een wendbare en snelle schone manier om het onkruid met kokend water te bestrijden. Door de micro kleine waterdruppels (>99,4 °) wordt het onkruid effectief gedood.

Ramm
www.ramm.nl