“Wij bouwen wat u wilt”

Artikel delen

TOBROCO-GIANT presenteert de GIANT G2300HD EN G2300 X-TRA HD. Volgens het motto „Wij bouwen wat u wilt“, staat het bedrijf er om bekend gehoor te geven aan de wensen van hun klanten. Het nieuwste resultaat van de nauwe interactie tussen de producent en de gebruikers van knikladers zijn twee nieuwe modellen van de G2300-serie. Hiermee heeft het bedrijf het doel bereikt om betere prestaties en een nog compactere machine te bieden, welke gemakkelijk te vervoeren is.

Compact ontworpen met indrukwekkende prestaties

De machine is uitgerust met een vier cilinder Kubota-motor met 1500cc én een hoog koppel, die voldoet aan de Stage V normen voor schone motoren. Voor een goed comfort in combinatie met hoge prestaties heeft de machine een hydrostatische vierwielaandrijving en limited slip sperdifferentieel op beide assen.

Door de 8-tons planetaire assen heeft de machine een trekkracht van 23.000 N, wat hard nodig is voor de verschillende werkzaamheden op bouwplaatsen, bij grondverzet, op boerderijen of bij hoveniers en stratenmakers. Kiplasten van 1.595 kg voor de G2300HD of 2.260 kg voor de G2300 X-TRA HD zorgen voor krachtig en efficiënt laden en lossen van materiaal.

Door de bedrijfsgewichten van 2.300 en 2.350 kg kunnen beide modellen zeer eenvoudig op een aanhangwagen van de ene werklocatie naar de andere vervoerd worden, hierdoor is er maximale flexibiliteit en zijn er geen ingewikkelde transporten nodig. Een verende en comfortabele stoel draagt bij aan een prettige werkconditie evenals een ruime en comfortabele werkomgeving met gebruiksvriendelijke bedieningsinstrumenten, soepel werkende joystick en verstelbare stuurkolom.

TOBROCO-GIANT
www.tobroco-giant.com