Comfortabele grondverzetstoel van EBLO

Artikel delen

Bestuurders van (grondverzet)machines worden dag in dag uit blootgesteld aan schokkende en trillende bewegingen. Een goede stoel én zithouding zijn essentieel voor maximaal zitcomfort! Zitspecialist EBLO heeft een groot en veelzijdig aanbod stoelen voor machines in de grond-, weg- en waterbouwindustrie. Snel leverbaar en naar wens uit te breiden met diverse opties.

De grondverzetstoel Grammer Primo XM heeft een dik comfort zitkussen voor optimale ondersteuning van het lichaam. De stoel is mechanisch geveerd en heeft een aangepaste rugleuning waardoor de gebruiker gemakkelijk over de schouder kan kijken. De rugleuning is bovendien klap- en verstelbaar. Standaard is de stoel voorzien van rolgordel en switch en uit te breiden met diverse opties waaronder armleuningen, horizontaalvering en voorbereiding voor joystickconsole.

grondverzetstoel

Maatwerkstoelen voor optimaal zitcomfort

Elk mens is anders en dat geldt ook voor zitwensen. Waar de één jaren kan werken op een standaard stoel, heeft de ander al na een paar dagen last van de onderrug, nek of armen. Niet voor niets zegt EBLO: ’Je zit, maar je kan beter zitten!’ Daarom leveren ze naast standaard stoelen ook maatwerk. Samen brengen ze uw zitwensen in kaart, bespreken het werk dat u doet en gaan na of u lichamelijke klachten heeft. Hier past het bedrijf de stoel van uw keuze vervolgens op aan.

Goed zitten begint niet alleen bij een goede stoel. Ook een goede zithouding is essentieel. Voor advies over goed zitten en het juist instellen van uw stoel bent u dan ook bij EBLO aan het juiste adres!

EBLO
www.stoelen.nl
Stand 203 | Infra Relatiedagen