De Lille toont Merlo’s elektrische e-Worker

Artikel delen

De e-Worker is de eerste volledig elektrische machine van de Italiaans verreikerfabrikant Merlo. Hij moet de voorloper zijn van een nieuwe generatie producten met steeds groenere en sterkere technologie. Als importeur van Merlo-verreikers in de BeNeLux presenteert De Lille NV twee compacte e-Workers op de Infra Relatiedagen.

e-worker

De twee compacte e-Workers zijn de modellen 25.5-60 en 25.5-90. Door hun compactheid zijn de elektrische off-road verreikers ideaal voor werk in krappe ruimtes, zoals stallen, opslagplaatsen, loodsen, industrie en ondergrondse omgevingen. Tractiecapaciteit, ook off-road, stond voorop tijdens het ontwerp. Hierdoor kan de gebruiker vlot werken in bijvoorbeeld woonwijken, op boerderijen, bij bouwwerkzaamheden of in de afvalverwerking.

Het kleinste model is de e-Worker 25.5-60 met een vermogen van 35 kW (60 pk) en twee wielmotoren. De iets grotere e-Worker 25.5-90 heeft een vermogen van 66 kW (90 pk) en vierwielaandrijving op basis van drie elektrische motoren. Met de innovatieve e-Worker heeft Merlo al meerdere prijzen gewonnen, waaronder vorig jaar de EIMA International 20/21 Mentions.

De Lille NV
Standnr. 675
www.delille.be/nl