Leica innoveert verder met Zwenkgiek sensor

Artikel delen

Bij Leica Geosystems BV zijn ze dol op innoveren, vooral als het gaat om oplossingen voor veel voorkomende problemen. Zoals de toenemende vraag naar GPS op machines die uitgerust zijn met een zwenkgiek, want dat levert beste een uitdaging op.

infra relatiedagen 2022

De zwenkgiek zorgt ervoor dat de machine flexibel is in te zetten, omdat hij onder verschillende hoeken kan werken. Maar dan moet het GPS systeem de gebruiker niet beperken in zijn mogelijkheden. Het antwoord van Leica daarop is de Zwenkgiek sensor, die ervoor gaat zorgen dat de machine ingezet kan worden zoals hij bedoeld is.

Tijdens de Infra Relatiedagen kunnen bezoekers op de stands 646 en 658 kennis maken met nog meer slimme hulpmiddelen. Naast uiteraard de 3D-machinebesturing voor bouwmachines, zijn onder meer de Total Stations, GNSS-ontvangers en kabeldetectie te zien. Verder is er aandacht voor de meest recente innovaties, zoals de nieuwe geavanceerde PA80 veiligheidsoplossing om botsingen op het bouwterrein te voorkomen. Ook te zien zijn voorbeelden van de nieuwste 3D-laserscanningoplossingen, zoals de BLK2FLY autonome vliegende laserscanner en de BLK ARC voor autonome robots, zoals de SPOT robothond.

Leica Geosystems
Standnrs. 646 en 658
www.leica-geosystems.com