Ultra sterke gereedschapswagen met massief werkblad

Artikel delen

De premium gereedschappen uit de GRANIT BLACK EDITION lijn van Granit Parts zijn ideaal voor in uw werkplaats.

Net als de gereedschappen kenmerkt de nieuwe gereedschapswagen GRANIT BLACK EDITION Ultra zich door de hoogste kwaliteit, de beste materialen en een hoogwaardige afwerking. Met een enorm werkoppervlak, een totaal draagvermogen van maximaal 520 kilogram en talloze opbergmogelijkheden is de gereedschapswagen niet meer weg te denken uit uw werkplaats.

gereedschapswagen

Het houten werkblad is gemaakt van 30 mm hout en dus zeer robuust. Een kast met afsluitbare deuren, twee opbergplanken voor sprays en oliën en in totaal tien schuifladen bieden voldoende opbergruimte voor al uw gereedschappen en alle onderdelen en toebehoren die nodig zijn voor reparaties. Met de houders aan de zijkant van de gereedschapswagen Ultra heeft u bijvoorbeeld snel toegang tot vaak gebruikt gereedschappen. Dankzij de kogelgelagerde schuifladen met veiligheidsgrepen kunt u ook gemakkelijk bij de rest van de uitrusting.

Uitgerust met de bijpassende modules van de premium gereedschappen van Granit Parts wordt de gereedschapswagen uw trouwe metgezel in de werkplaats.

Granit Parts
www.granit-parts.nl