Masterclass duurzaamheid, circulariteit & biodiversiteit

Artikel delen

Op dinsdag 31 mei en donderdag 2 juni organiseert straatbaksteenfabrikant Vandersanden in Tolkamer op hun productielocatie een masterclass over duurzaamheid, circulariteit & biodiversiteit.

vandersanden

Programma

De openbare ruimte stelt ons voor serieuze uitdagingen. Juist door samenwerkingen, dialoog en kennisindeling kunnen we succesvol inhaken op de urgente thema’s van vandaag. Vandersanden staat niet alleen stil bij de laatste inzichten rondom gebakken bestrating; inspirerende gastsprekers delen vanuit verschillende disciplines ook hun kennis, visie en ervaringen met u.

Fabriekstour

Ook presenteert Vandersanden de nieuwe straatbaksteenoven. Een innovatief staaltje techniek en energiebesparing, geheel in lijn met onze duurzaamheidsstrategie. Stap tijdens de fabriekstour zelf in de wereld van klei en gebakken bestrating. Ontdek onze state-of-art oventechniek voor een gunstige levenscyclusanalyse (LCA) en milieukostenindicator (MKI).

Voor wie?

Voor openbare ruimte professionals werkzaam bij gemeenten en landschapsarchitecten/ontwerpers, civiel ingenieurs en GWW aannemers.

Meld u gratis aan!

Per dag is er ruimte voor maximaal 25 deelnemers.