Netwerkdag – Verduurzamen Nederland en betaalbaarheid

Artikel delen

Op 23 juni 2022 vindt er een Netwerkdag plaatst, welke wordt georganiseerd door InfraCampus-Stichting IKN. Gedurende de Netwerkdag staat het thema ‘verduurzamen Nederland, hoe houden we het betaalbaar’ centraal.Gedurende de Netwerkdag staat het thema ‘Verduurzamen Nederland, hoe houden we het betaalbaar’ centraal. U ontvangt tijdens de Netwerkdag concrete handvatten voor het verduurzamen van de openbare ruimte, waar tevens wordt ingegaan op de financieringsmogelijkheden.

Netwerkdag - Verduurzamen Nederland en betaalbaarheid

Programma Netwerkdag

U bent van harte welkom vanaf 9:30 uur. Om 10.00 uur trapt de Gerrit Hasperhoven, voorzitter van InfraCampus-Stichting-IKN de dag af. Gevolgd door inspirerende lezingen, die aansluiten bij het thema. In totaal kunt u gedurende de Netwerkdag vier lezingen bijwonen. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd en na afloop van de Netwerkdag is er onder het genot van een hapje en drankje ruimte om te netwerken.

Lezing uitgelicht

Om 10.30 uur verzorgd Regen En Energie de eerste lezing. Dit is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven GEPSolarFreezerZinCo & De Groot Brandbeveiliging. Gezamenlijk hebben deze partijen een systeem dat niet alleen regenwater gebruikt, maar ook bergt en de thermische energie van het regenwater benut. Samenwerken, klantgericht innoveren en integraal denken is noodzakelijk om de bouwsector te verduurzamen. GEP met meer dan 24 jaar ervaring in decentraal watermanagement, ZinCo met ruim 60 jaar ervaring als specialist in multifunctionele daken, de innovatieve SolarFreezer™ technologie voor gasloos verwarmen en De Groot Brandbeveiliging als marktleider op het gebied van brandbeveiliging.

De combinatie van deze vier bedrijven maakt gezamenlijk gebruik van de onbenutte potentie van regenwater. De gezamenlijk ontwikkelde systemen zorgen voor meer energiebesparing, meer waterbesparing, meer biodiversiteit en meer veiligheid.

Binnenkort wordt het hele programma met u gedeeld!

Voor wie is de Netwerkdag interessant?

Netwerkdag - Verduurzamen Nederland en betaalbaarheidDe lezingen die worden verzorgd tijdens de Netwerkdag zijn interessant voor gemeenten, waterschappen, provincies en Infra gerelateerde bedrijven. De InfraCampus is tevens een uitgelezen plek waar u zich kunt oriënteren welke oplossingen er worden geboden om Nederland te verduurzamen. In de InfraCampus hebben circa 50 exposanten een vaste plek, die u tijdens de Netwerkdag u graag meer vertellen over de laatste ontwikkelingen en noviteiten.

Aanmelden

Wilt u de Netwerkdag op 23 juni as. bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan via de onderstaande aanmeldknop en reserveer alvast uw plek.

AANMELDEN–>